In de maatschappij waarin we leven wordt veel van ons verwacht. Het lijkt wel of de lat steeds hoger wordt gelegd en overvolle agenda’s worden steeds meer de norm. We glijden mee in de drukte van de dag en alles wat er bij komt kijken. We raken uit contact met onszelf, we verliezen ons eigen gevoel en laten onze grenzen vervagen. Hieruit groeit stress, zowel in ons lichaam als in ons onderbewuste. Er zijn talloze artikelen geschreven en onderzoeken gedaan naar stress waaruit blijkt dat stress ongezond is. Naast de opgebouwde stress ontstaan er allerlei blokkades in ons lichaam en onderbewuste, wat weer kan leiden naar verschillende lichamelijke ongemakken en ziektes, naast dat het invloed heeft op onze gemoedstoestand, reacties en handelingen.

 

Hoeveel boeken, artikelen en blogs zijn er de afgelopen jaren wel niet geschreven over stress, te volle agenda’s, onthaasten, het meer leven in het moment, over stilte, over noem het maar op! En nu mogen we al deze mooie geschreven woorden en wijsheid in de praktijk brengen. ⠀

De ruimte wordt ons gegeven om jou eigen wijze kracht terug te vinden. Door te onthaasten kom je weer meer in contact met je lichaam en in plaats van dat je geleefd wordt, kom je terug naar je eigen mooie Roots. Jouw Roots!

 

Om te laten ervaren en zien dat voelen en zelfontwikkeling niet zweverig is en voor iedereen toegankelijk is heb ik een training samengesteld waarin we op verschillende niveaus de deelnemers weer in contact laten komen met zichzelf. Met behulp van deze training wil ik je handvatten mee geven, zodat je kan voelen waar blokkades zitten, waar jouw grenzen liggen en hoe je via je ademhaling vanuit je hoofd terug kan komen naar het moment waar jouw ware kracht ligt.

 

Een heerlijke combinatie waarbij we gebruik maken van verschillende stoot en trap technieken op de bokszak en lichte yogahoudingen. Op een speelse manier werken aan jezelf, even lekker los kunnen gaan op de bokszak, daarna weer in alle rust terug te kunnen komen bij jezelf op de yogamat, om vervolgens helemaal ontspannen en voldaan naar huis te kunnen gaan. Even los van alledaagse verwachtingen en gemoet... een moment voor en met jezelf!

 

Elke dinsdag vanaf 1 september van 9.45 uur -11.00 uur bij PetresGym op de Oude Veiling 107 te Zwaag.

De training wordt gegeven op basis van donatie!

 

Ben je geïnteresseerd in deze training laat het me weten!! Heb je vragen en/of wil je meer informatie stuur mij dan gerust een bericht via rootboxing@gmail.com of via 06-49873107

  • Facebook
  • Instagram

Su-MaLi

CONTACT

Hoorn

Telefoonnummer:  06-49873107

Email: sumaliyoga@gmail.com

BTW: NL187922664B01

KvK: 67621864