Toelaten...

Op zondag 15 december organiseer ik samen met New BFF een Healing Circle.


Een Healing Circle is een uitnodiging om op een andere manier naar jezelf en naar de wereld te kijken. Hiervoor gebruiken ze de Zes Stappen naar Vrijheid. Wij hebben allemaal onjuiste overtuigingen die in de kindertijd zijn ontwikkeld (niet goed genoeg, machteloos, waardeloos, dom, lui, schuldig, enz.) We besteden ons leven met bewijzen te vinden dat die overtuigingen waar zijn. Het proces brengt ons terug naar de basis van die overtuigingen en wat we als kind over onszelf zijn gaan geloven. Ze geven ons inzichten en zijn een weg naar vrijheid.


Een waardevol cadeautje voor jezelf, om zo dit jaar af te kunnen sluiten en om een mooi nieuw jaar mee te kunnen beginnen!


De Healing Circle wordt begeleid door Tamara Hillebrandt en Lavinia Schenkhuizen. Je kan New BFF vinden op instagram en facebook om een kijkje te nemen naar hun mooie posts, visie en werk.


We zijn uiteindelijk allemaal opzoek naar hetzelfde: vrijheid en geluk. We proberen van alles om dit te bereiken buiten onszelf, terwijl het heel dichtbij is, namelijk enkel en alleen in je(zelf).


Zondag 15 december van 13.00 - 15.30 uur in de mooie Yoga ruimte van YogaClubHoorn in hartje Hoorn voor €40,- incl thee en lekkers.


Stuur mij een berichtje via 06-49873107 om je aan te melden voor deze bijzondere Healing Circle 🙏🏽❤️


29 keer bekeken

Su-MaLi

CONTACT

Hoorn

Telefoonnummer:  06-49873107

Email: sumaliyoga@gmail.com

BTW: NL187922664B01

KvK: 67621864