Nu even niet...

⁣Vandaag begon de dag met een traan... Ploy was moe en had nergens zin in, vindt alles stom en weet het gewoon even niet meer... ⠀

Met haar duim in haar mond en voorover gebogen houding op de meditatie kussen ging ze het maar aan... een meditatie... “pfff okey dan mama”. Ik zat naast haar en keek af en toe stiekem naar haar met een lach, ze had haar oogjes dicht... na de meditatie die 5 minuutjes duurde vroeg ik haar wat er door haar heen ging... “Nou, weet je mama, het is gewoon omdat ik niet kan mediteren... ze zeggen dat ik iets moet zien maar ik kan dat niet, ik zie dan helemaal niets.” Maar mn lieve schat, zei ik, ik kan dat ook niet... een verbaasd maar opgelucht gezicht keek me aan... “jij kan dat niet?” Nope, dat lukt mij ook niet... ik zie de beelden niet zo voor me maar ik bedenk ze in mn hoofd... ⠀

“Maar weet je mama, omdat ik jouw kind ben, zegt de stem in mn hoofd dat ik dat ook moet kunnen en ook zo lenig moet zijn als jij”... en lieverd zei ik, als je die stem hoort, wat geloof je dan over jezelf? “Nou dat ik lui ben en gewoon niet goed genoeg ben”. En daar kwamen de tranen, die lieve dappere Ploy! Umm en lieve schat, ging ik verder, wat geloof je als je die stem niet geloofd? Hoe voelt dat dan? “Nou mama dan voel ik mij blij en niet zo verdrietig” Enne als die stem zou zeggen hey jij met je stomme groene kop? Hoe zou je dan reageren? Ze schoot in de lach! “Ik heb toch geen groen gezicht mama?” ⠀

Dat klopt, dus als die stem dat zou zeggen zou je het niet geloven en moet je er zelfs om lachen! Ja zegt ze lachend! Dus als jij niet geloofd dat je lui bent kan je er ook om lachen? “Ja, dat denk ik wel” Want mn lieve Ploy je geloofd iets wat niet waar is, die stem heeft niet gelijk want je bent niet lui of niet goed genoeg! Je bent Liefde en al helemaal compleet! Dus lieverd zeg me eens na: “Vergeef me, dat ik ben vergeten dat ik Liefde ben, vergeef me dat ik ben vergeten dat ik compleet ben, vergeef me dat ik iets geloofde wat niet waar is, want ik ben Liefde!” “Ja mama, ik ben liefde en goed genoeg” Ja mn lieve Ploy dat ben jij!! ❤🙏🏽


3 keer bekeken

Su-MaLi

CONTACT

Hoorn

Telefoonnummer:  06-49873107

Email: sumaliyoga@gmail.com

BTW: NL187922664B01

KvK: 67621864