Lief klein muisje...

Vanmorgen werd ik moe wakker, had zoals afgelopen nachten weer veel gedroomd... maar time to get up!


Ploy die lieverd was al beneden een filmpje aan het kijken... in de keuken op het aanrecht lag er allemaal viezigheid. Ploy wist ook van niks en keek nieuwsgierig met mij mee. Boven het aanrecht bij de ventilatie hing wat uit... Ploy en ik keken elkaar aan en schoten in de lach... het zal toch niet... jah hoor een staart van een muisje... “Nou gezellig toch mama, hebben we een muisje als huisdiertje” maar lieverd deze is dood... “Ow ieeeeeeeeuw” en ze rende naar de woonkamer...


Pfff jonguhhh heb ik dit, dit is toch geen vrouwen ding om te doen... zo kwamen de eerste overtuigingen in mijn hoofd op gang... ik moet alles altijd alleen doen! Hoppa nog een overtuiging 🤪😅 En meerdere volgde... Ik wilde mezelf afleiden van de overtuigen en pakte mn telefoon, ging op instagram kijken en de eerste post die ik zag was een quote “You don’t have to know” wow en dat stukje tekst, was precies mijn situatie op dat moment, dank je dank je... telefoon weg gedaan en in de yogakamer op mn matje gaan zitten en daar kwamen de tranen... mijn keel kneep dicht, het gevoel, de overtuigingen, alles maar toegelaten en liefdevol laten zijn... paar keer diep adem gehaald en gezeten met mijn gevoel, geen afleiding, alleen maar zitten en geobserveerd.


Mijn keel ontspande zich, mijn hoofd was leeg, en ik voelde een vredig rustig gevoel door mijn lijf.

Ik pakte mijn telefoon en appte mijn vader om advies te vragen. Ik kreeg die kap er niet af... en mn vader wilde naar me toe komen om te helpen. Ik voelde mijn keel weer dicht knijpen en de tranen komen. Ik voelde mij opgelaten en schaamde me, hij moest helemaal voor mij komen omdat ik iets niet zelf kan doen. Maar ook dit mocht ik in liefde toegelaten, het gevoel en de overtuigingen... want mijn allereerste overtuiging ‘ik moet alles alleen doen’ klopte niet. Ik hoef het niet alleen te doen, ik mag om hulp vragen, ik hoef het niet allemaal te weten, ik ben goed zoals ik ben. Wow jah en hoe fijn was het om dit samen met mijn papa te doen. Gewoon als vader en dochter... dank je wel lief muisje dat jij er was ❤️🙏🏽

4 keer bekeken

Su-MaLi

CONTACT

Hoorn

Telefoonnummer:  06-49873107

Email: sumaliyoga@gmail.com

BTW: NL187922664B01

KvK: 67621864