De wolf en het paard...

⁣Afgelopen week voelde ik me met vlagen zo moe, en daarnaast kon ik gewoon met moeite uit bed komen... gisterochtend ging dit alweer stukken makkelijker... en gisteravond dacht ik zelfs umm laat ik mn wekker om 6 uur zetten zodat ik een uurtje yoga kan doen voor mezelf voordat Ploy wakker wordt... zo gedacht, zo gepland... maar niet gedaan haha 🤪🙈⠀

Vanmorgen rond 5.45 kwam Ploy huilend naar mij toe, vragend of ze bij me mocht liggen omdat ze een nachtmerrie had gehad... Tuurlijk mag dat mn lieve schat, kom maar bij me liggen... Ik zag dat het 5.50 was en heb de wekker maar uitgezet... zal je net zien dat ze in slaap is gevallen en wordt ze wakker door mn wekker 🤪😅⠀

Ploy zei tegen me dat ze niet meer durfde te gaan slapen, omdat ze bang was dat de droom zou terug komen... ik nam die lieverd in mn armen en nam haar mee in een verhaal... een verhaal over een groot bos, een bos vol dieren met de mooiste bloemen en bomen die er bestaan! Waar haar veilige huisje staat, en waar ze zich thuis voelt. Tussen al die dieren waren er twee speciale dieren... een paard en een wolf. Dat wanneer ze alleen al aan ze denkt dat ze naast haar staan om haar te helpen en te beschermen. Al is dit in een droom of in het echte leven, ze zijn er alleen speciaal voor haar! ⠀

Samen zijn we weer in slaap gevallen en tegen 7.30 uur werd ik wakker gemaakt door Ploy, die een big smile op haar gezicht had. “Mama ben je wakker?” Nee, maar nu wel 😂🤪 Vertel mn lieverd... “Nou ik was weer terug op die boot van mn nachtmerrie, maar nu uit het water gesprongen kwamen mijn wolf en mijn paard mij redden! Ik sprong op en lag op beide ruggen en ze rende en rende over het water! We versloegen samen de mannen die achter mij aan zaten en we gingen terug naar ons thuis in het bos!” ⠀

Wow Ploy wat dapper dat je de droom weer toe heb gelaten en het pard en de wolf hebt toegelaten om jou te helpen om zo jou angst te overwinnen! Trots op jou! Ploy is blij naar beneden gegaan om een filmpje te gaan kijken en ik heb zo toch nog even heerlijk alleen mijn yoga kunnen doen... 😇🙏🏽💞


7 keer bekeken

Su-MaLi

CONTACT

Hoorn

Telefoonnummer:  06-49873107

Email: sumaliyoga@gmail.com

BTW: NL187922664B01

KvK: 67621864