Tijdens mijn eigen Yoga practice en tijdens de les maak ik gebruik van het Yoga wiel. Het gebruik van een wiel is erg veelzijdig, zo kan het mij helpen om mijn evenwicht te bewaren, dieper te kunnen stretchen en het werkt ondersteunend tijdens backbend houdingen. Het wiel is bedoeld voor ondersteuning en kan veel toevoegen tijdens de Yoga practice. Met name voor het gebied van de schouders, nek en rug is het yoga wiel een uitvinding om losser te worden en ontspanning te bieden.​ De les zal bestaan uit verschillende Vinyasa Yoga houdingen. Er zijn onder andere krachtige staande houdingen, uitdagende balanshoudingen en ontspannende strekkingen op de grond. Zo ontstaat er balans tussen inspanning (Yang) en ontspanning (Yin).

 

Privé Yoga is een hele goede manier om met Yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Tijdens de groepslessen is het bijna onmogelijk om iedereen persoonlijke begeleiding te geven, dit lukt wel tijdens een privé les, het wordt dan speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling.

Naast de begeleiding van de verschillende Yoga houdingen wordt er ook aandacht gegeven aan de ademhaling en meditatie. Vaak tijdens momenten van stress kunnen we verkeerd ademhalen, waardoor rust en ontspanning ver te zoeken is en het lichaam alleen maar meer gestrest wordt. Wanneer je je ademhaling onder controle kan krijgen, creëer je rust in je lichaam, zodat je weer helder kan denken en reageren. De les wordt afgesloten met een fijne nek en hoofdmassage (niets moet, alles mag) terwijl er een kopje thee voor je klaar staat. 

Alles is al aanwezig in de yogaruimte, je hoeft nergens aan te denken en niks zelf mee te nemen! 

Privé lessen 

Privé lessen zijn mogelijk op afspraak. Mail, bel of stuur een bericht voor het maken van een afspraak of voor vragen en/of meer informatie. Privéles is natuurlijk ook mogelijk bij jou thuis! 

Prijs: 75 minuten voor 50 Euro

Su-MaLi

CONTACT

Hoorn

Telefoonnummer:  06-49873107

Email: sumaliyoga@gmail.com

BTW: NL187922664B01

KvK: 67621864